Kompania jonë është kryesor vlerën e shtuar Shpërndarja e IT zgjidhje në vendet e Ballkanit, Bullgaria, Rumania, Serbia, Maqedonia, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Kosova, Sllovenia, Turqia dhe Greqia.

Përvoja jonë për të punuar në vendet e Ballkanit, duke përdorur shërbimet tona dinamike channel mundëson tonë vlerën e shtuar reseller për të siguruar të plotë software dhe hardware nga prodhon tona me tona vlerën e shtuar. Ne ofrojmë: aplikacionet e biznesit, zgjidhje ndërmarrje për pajisje të lëvizshmërisë, zgjidhjet e re, mediat sociale dhe zgjidhjet e përmbajtjes, IT zgjidhje të sigurisë, IT menaxhimit zgjidhje, infrastruktura zgjidhje, zgjidhjet e komunikimit dhe më shumë, Ne ofrojmë këto ekskluzivisht përmes vlerës së shtuar tonë partnerët reseller për të ofruar më të madhe vlera MidMarket dhe ndërmarrje konsumatorët.

Ne jemi të menaxhimit kanal var dhe modelet tona të biznesit lidhur ngushtë me partnerët tanë tech ofrojnë shërbime të zgjeruara për të përmbushur nevojat e biznesit ', kërkesat dhe pritjet. Ne të ndihmojë prodhuesit të mundësojë, në bord, dhe për të krijuar kërkesën për partnerët kanal përmes vlerës së shtuar shërbimeve kundrejt mbrapa duke u mbështetur në fund të shitur përmes. Kemi ofruar shumë shërbime të tilla si: rekrutimin dhe marketingut, tenderët monitorimin, alarm për disponueshmërinë e fondeve të veçanta për një projekte, ngjarje / seminareve e konferencave dhe tregon rrugore, outsourcing në det të hapur dhe të shërbimeve, shërbimet e hosting dhe shumë më tepër për të tërhequr VARs për prodhuesit dhe për të ndihmuar ata shesin prodhuesit ofertat. Ne rekrutuar, dhe të mundësojë riorganizimit VARs (në partneritet me prodhuesit) për të krijuar një fitore / fitojë / fitojë situatën.

Qëllimi ynë është për të shtuar vlerën e të gjithë anëtarëve të ciklit channel; prodhuesit, e end-userave, dhe vlerën e shtuar reseller. Kjo është arritur përmes një modeli biznesi pro-aktive dhe fleksibël që lejon partitë të ndryshme për të ndërtuar biznesin e tyre në një mënyrë që përputhet me nevojat e tyre.