Нашата компанија е водечки Додадена вредност за дистрибуција на ИТ решенија во балканските држави; Бугарија, Романија, Србија, Македонија, Албанија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Косово, Словенија, Турција и Грција.

Нашето искуство во работа во балканските земји, користејќи ги нашите динамичен канал услуги им овозможува на нашите додадена вредност препродавач да се обезбеди сеопфатна софтвер и хардвер од нашите произведува со нашите додадена вредност. Ние нудиме: бизнис апликации, претпријатие решенија за мобилност за уреди, облак решенија, социјалните медиуми и содржината решенија, ИТ безбедносни решенија, управување со ИТ решенија, инфраструктура решенија, комуникациски решенија и повеќе, ние нудиме овие исклучиво преку нашата додадена вредност препродавач партнери за да овозможи поголема вредност на клиентите midmarket и претпријатието.

Ние сме управување канал VAR и усогласување на нашиот бизнис модели тесно со нашите tech производителот партнери обезбедување продолжен услуги за исполнување на потребите на бизнис, барања и очекувања. Ние им помагаме на производителите им се овозможи, на-табла, и да се создаде побарувачка за канал партнери преку додадена вредност услуги наспроти потпирајќи се на задниот крај продава преку. Ние нуди многу услуги како што се: регрутирање и маркетинг, тендери мониторинг, известување за достапноста на одредени средства за проекти, настан / конференција семинари и патот го покажува, аутсорсинг и офшор услуги, услуги за хостирање и многу повеќе да се привлечат предавања на производителите и помогне ги продадат производители придонеси. Ние регрутира, им овозможи и преработиш предавања (во партнерство со производителите) да се создаде победа / победа / победи ситуација.

Нашата цел е да додадете вредност на сите членови на каналот циклус; производителите, на крајниот корисник, и додадена вредност препродавач. Ова е постигнато преку про-активни и флексибилни бизнис модел кој им овозможува на различните страни да се изгради на нивниот бизнис во начинот на кој одговара на нивните потреби.